Migrationskirchen

Divine Power Restoration Centre (DPRC)

"Arena of Love, Joy, Peace and Truth" (John 14:6)

DPRC is an interdenominational Ministry which 2010 had a change of name from Word Base Ministries Association which was established in 2002. With its original purpose been to promote God's kingdom in accordance with the teachings of Jesus Christ,  through active public service announcement of the Good News, Christian living and educating its members to spread the Gospel, through national and international outreach ministries, to reach persons in old peoples home, orphanages and prisons etc. DPRC Family extend a very warm welcome to you!

DPRC ist eine überkonfessionelle Kirche mit Mitglieder hauptsächlich aus Nigeria. Sie wurde 2002 gegründet; bis 2010 hiess sie Word Base Ministries Association. Unser Ziel ist es, Gottes Reich zu fördern in Einklang damit, was Jesus gelehrt hat. Wir verkündigen in öffentlichen Gottesdienstes die gute Nachricht, ermutigen unsere Mitglieder, ein christliches Leben zu führen und das Evangelium zu verbreiten, und besuchen Menschen im Altersheim oder Gefängnis. Sie sind herzlich willkommen bei uns!

Gottesdienst: Sonntag 14:00 Uhr

Kontakt: Pastor Christian Anyanwu,